keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Ziti-makkaravuoka

Lisää reseptejä arkistosta. Tämä maukas makkaravuoka perustuu Reseptitaivaan ohjeeseen. Aivan kuten alkuperäisessä ohjeessa mainitaan, niin tämä ruoka on mukavaa vaihtelua arki-iltaan vaikka hieman perinteisemmän makaronilaatikon sijasta.
Ruoka maistui paremmalta kuin se näytti....
Ruokaviini
Ainekset:
  • 500 g ziti-pastaa
  • 400 g Sörkän grillibalkania
  • 5 jättiherkkusientä
  • 200 g mozzarellaa
  • 3 rkl parmesaania
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • suolaa
  • pippuria
Marinara-kastike
  • 500 g luomutomaattimurskaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 tl basilikaa
  • 1 tl oreganoa
  • 1 tl sokeria
  • suolaa
  • pippuria
Valmistusohje:
  1. Valmista aluksi marinarakastike. Kuullota sipulia kattilassa, mutta älä ruskista. Lisää valkosipuli ja kuullota pari minuuttia lisää. Lisää loput ainekset ja keitä kastiketta noin 10 minuuttia, jätä hautumaan pienellä lämmöllä.
  2. Keitä pasta reilusti suolatussa vedessä.
  3. Kuutiot makkarat ja paista pannulla oliiviöljyssä. Lisää viipaloidut herkkusienet sekaan. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Sekoita pasta, kastike ja parmesaani. Kaada seos voideltuun vuokaan. Levitä hienonnettu mozzarella vuoan päälle. Paista uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...