sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Mascarpone-mansikkarahka

Aurinkoisen sunnuntailounaan päätteeksi on mukava nauttia täyteläistä mansikkarahkaa. Talvella rahkaan voi käyttää mainiosti pakastemansikoita, ja kuvitella istuvansa ulkona kesähelteessä! Tosin nyt lämpömittari parvekkeella näytti 29 astetta, joten siihen ei tarvinnut edes käyttää kovin paljon mielikuvitusta.

Ainekset:
  • 150 g mascarpone-juustoa
  • 3 rkl tomusokeria
  • 500 g maitorahkaa
  • reilusti mansikoita
  • mantelirouhetta
Valmistusohje:
  1. Vatkaa/sekoita mascarpone-juusto ja tomusokeri tasaiseksi massaksi kulhossa. Lisää sekaan maitorahka ja sekoita hyvin.
  2. Lisää mansikat ja sekoita.
  3. Kokoa annokset ja viimeistele mantelirouheella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...