lauantai 1. maaliskuuta 2014

Feta-broileripasta

Teen minä joskus muutakin kuin pastaa, mutta tässäpä vaihteeksi vähän lihaisampi resepti aiempien kasvisvaihtoehtojen rinnalle. Feta toimii hyvin pastan kanssa ja lämpiää sopivasti kuuman annoksen päällä. Tämä toimii kyllä hyvin myös kasvisversiona, kun lisäät vain vähän enemmän tomaatteja.



Tarvitset:
noin 15 min aikaa
Pastaan ja kastikkeeseen:
250 g tagliatellea
400 g broilerin rintafileetä
1 solovalkosipuli
10 kirsikkatomaattia
kourallinen tuoretta basilikaa
2 1/2 dl kermaa
200 g fetaa
oliiviöljyä paistamiseen
Maustamiseen:
suolaa
mustapippuria
Mitä teet:
1. Laita pastavesi kiehumaan. Lisää reilusti suolaa ja keitä pasta ohjeen mukaan.
2. Pilko broileri ja paista öljyssä paistinpannulla.
3. Lisää pannulla murskattu valkosipuli ja kuullota todella nopeasti. Lisää sitten sekaan kerma ja hienonnettu basilika. Mausta suolalla ja pippurilla. Kiehauta ja lisää lopuksi halkaistut kirsikkatomaatit paria minuuttia ennen ruoan valmistusta.
4. Kokoa annokset. Laita lautasen pohjalle pasta ja kaada päälle kastiketta. Muserra päälle fetaa ja viimeistele annos basilikanlehdillä. Nauti punaviinin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...