Ainekset:
- 400 g naudan jauhelihaa
- 1 iso sipuli
- oliiviöljyä
- suolaa
- mustapippuria
- 1 1/2 isoa bataattia
- 150 g emmentalia
- 4 dl maitoa
- 3 kananmunaa
- Paista jauheliha ja hienonnettu sipuli oliiviöljyssä pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Kuori bataatit ja leikkaa pienehköiksi suikaleiksi. Laita tilavaan, laakeaan uunivuokaan jauheliha-sipuliseos, bataattisuikaleet ja puolet juustoraasteesta. Sekoita ainekset tasaisesti. Vatkaa munat ja maito keskenään. Mausta suolalla. Kaada munamaito vuokaan. Ripottele loppu juustoraaste pinnalle.
- Kypsennä 200 asteessa noin tunnin verran eli kunnes bataatit ovat kypsiä. Painele ruokaa välillä pastalla, jotta pinta ei kuivu. Tarjoa salaatin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti