keskiviikko 3. elokuuta 2011

Suppilovahveropasta

Kaapissa oli vielä jäljellä vanhoja suppilovahveroita, joten oli aika tehdä taas sienistä ruokaa. Ateria syntyi muutenkin sen perusteella, mitä kaapeista sattui löytymään, mutta lopputulos oli hyvä. Itse lisäsin suppilovahveroiden lisäksi mukaan herkkusieniä, koska niitä oli kylmäkaapissa pari jäljellä. Tuoreet punasipulit toivat myös mukavasti makua. Kermana voi toki käyttää muutakin kuin soijaversiota, samoin emmentalin sijasta voi käyttää esimerkiksi voimakkampaa parmesaania. Itse olen tykästynyt syömään sienien kanssa nauhamaisia pastoja, joten pappardellen sijasta voi suositella myös tagliatellea. Joka tapauksessa tällaisessa perusruoassa kannattaa soveltaa reseptejä sen mukaan mitä on milloinkin saatavilla.


Ainekset (4 annosta):
  • 2 kourallista kuivattuja suppilovahveroita
  • 2 jättiherkkusientä
  • 2 uutta punasipulia
  • 250 g soijaruokakermaa
  • öljyä
  • suolaa
  • pippuria
  • emmental-juustoa
  • 250 g pappardelle-pastaa
Valmistusohje:
  1. Huuhtele, liuota ja valuta suppilovahverot kylmässä vedessä.
  2. Pilko herkkusienet ja punasipulit.
  3. Kuullota sipuleita pari minuuttia öljyssä paistinpannulla. Lisää sitten pannulle suppilovahverot ja herkkusienet. Paista noin viitisen minuuttia ja lisää pannulle sitten soijaruokakerma. Raasta sekaan makusi mukaan juustoa. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Keitä pasta ohjeen mukaan.
  5. Tarjoile ja raasta vielä juustoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...