- 300 g porsaanlihaa (kinkku, kasleri, kyljys) *käytin itse porsaan sisäfileetä
- 50 g tuoretta inkivääriä
- 3 rkl öljyä
- vähän suolaa
- vähän valko- tai mustapippuria *käytin itse mustapippuria
- 1 rkl soijakastiketta
- (kauden vihanneksia)
Valmistusohje:
- Leikkaa porsaanliha niin ohuiksi viipaleiksi kuin mahdollista ja edelleen 4-5 cm:n suikaleiksi
- Leikkaa kuorittu inkivääri tikuiksi.
- Kuumenna paistinpannu ja kaada öljy pannuun. Ruskista inkiväärisuikaleet hyvin. Lisää lihat viipale kerrallaan ja paista, kunnes ne ovat kypsiä.
- Mausta seos pippurilla, suolalla ja soijakastikkeella.
- Asettele liha tarjoiluastiaan vuodenaikaan sopivien vihannesten kanssa.
Lähde: Machiko Yamada-Alho: Japanilainen keittokirja
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti