torstai 14. maaliskuuta 2013

Ohra-broilerivuoka

Ohra-broilerivuoka kuuluu sarjaan yksinkertaiset mutta toimivat arkiruoat, jotka valmistuvat nopeasti ja maistuvat koko perheelle aina pienemmistä suurimpaan. Tein nyt muun perheen toivomuksesta tätä ruokaa uudestaan, joten laitetaanpa suositus myös muistiin tänne blogiin. Ruokahan on naurettavan helppo tehdä. Käytännössä sinun tarvitsee vain paistaa liha, heittää ainekset uunivuokaan ja odottaa tunnin ajan. Repepti on peräisin Yhteishyvä Ruoka 01/2013  -lehdestä.


Ainekset:
  • 650 g broilerin rintafileetä
  • öljyä ja voita paistamiseen
  • currya
  • jauhettua korianteria
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 220 g säilykepersikoita
  • 2 dl rikottuja ohrasuurimoista
  • 4 1/2 dl kasvislientä
  • 2 1/2 dl kermaa
Valmistusohje:
  1. Esilämmitä uuni 175-asteiseksi.
  2. Viipaloi broilerin rintafileet sopiviksi suupaloiksi ja paista pienissä erissä kuumalla pannulla öljy-voiseoksessa kunnes liha on kauniisti ruskistunut. Mausta paistamisen loppuvaiheessa currylla, korianterilla, suolalla ja pippurilla ja siirrä broileri voideltuun uunivuokaan.
  3. Paloittele persikat suupaloiksi ja lisää ne uunivuokaan yhdessä ohrasuurimoiden kanssa.
  4. Kaada ja sekoita kasvisliemi ja kerma uunivuokaan.
  5. Kypsennä uunin keskitasolla noin tunnin ajan eli kunnes ohra on kypsynyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...