tiistai 20. syyskuuta 2011

Vaivaton välimerellinen makkara-pastasalaatti

Tämän helpommaksi makoisan lounassalaatin tekeminen tuskin voi tulla. Tarvitaan vain noin 15 minuuttia aikaa ja muutama laadukas ruoka-aine. Nopeaa, vaivatonta ja äärimmäisen hyvää eli täydellinen kiireisen arki-illan lounasvaihtoehto seuraavaa päivää varten. Lisäksi ruoan voi syödä joko kylmänä tai lämpimänä.

Ainekset (1 annos):
  • 100 g värikästä fusillipastaa
  • 125 g pippurinakkia
  • kourallinen aurinkokuivattuja tomaatteja
  • kourallinen kalamata-oliiveja
  • kourallinen tuoretta basilikaa
  • oliiviöljyä
  • pippuria
Valmistusohje:
  1. Keitä pasta ohjeen mukaan ja valuta kylmän veden alla.
  2. Viipaloi nakit sivusuunnassa ja ruskista oliiviöljyssä. Pilko odotellessa tomaatit ja lisää pannulle yhdessä oliivien kanssa. Anna paistua nopeasti parin minuutin ajan.
  3. Pilko lopuksi basilika ja sekoita kaikki ainekset keskenään. Jätä kuitenkin hieman basilikaa ja koristele annos. Mausta pippurilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...