Ei muuta kuin testailemaan ja herkuttelemaan!
Ainekset:
- 100 g siitakesieniä
- voita/oliiviöljyä paistamiseen
- 1 tuore sipuli
- 1 tuore punasipuli
- loraus kuivaa valkoviiniä
- 400 g tomaattimurskaa
- kourallinen cashewpähkinöitä
- tuoretta basilikaa
- sokeria
- suolaa
- mustapippuria
- chilijauhetta
- 250 g fusillipastaa
- Paista siitakesienet voi-öljyseoksessa muutaman minuutin ajan. Lisää pannulle viipaloidut sipulit ja paista nopeasti minuutin ajan. Kaada pannulle reiluhkosti viiniä ja kiehauta alkoholi pois.
- Keitä pasta ohjeen mukaan. Paista myös odotellessa ronskisti hienonnetut pähkinät kuivalla pannulla.
- Lisää sitten pannulle tomaattimurska ja hienonnettu basilika. Mausta kastike suolalla, mustapippurilla ja sokerilla. Voit lisätä sekaan myös aavistuksen chiliä.
- Valuta pasta ja kaada takaisin kattilaan. Yhdistä kastike ja pasta keskenään ja sekoita hyvin. Nauti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti