Ainekset:
- öljyä paistamiseen
- 250 g pekonia
- 330 g herkkusieniä
- 500 g gnocchia
- 4 kananmunaa
- 250 g mozzarellaa
- muskottipähkinää
- suolaa
- mustapippuria
- lehtipersiljaa
- Laita pastavesi kiehumaan ja keitä pasta ohjeen mukaan.
- Paista pekonit rapeiksi paistinpannulla öljyssä ja laita valmiit pekonit sivuun odottamaan.
- Viipaloi herkkusienet ja paista pannulla pekonien rasvassa kypsän pehmeiksi.
- Vispaa kananmunat kevyesti ja pilko mozzarella pienemmiksi paloiksi.
- Valuta pastavesi pois ja lisää pastan sekaan herkkusienet, kananmunat ja mozzarella. Sekoita kunnes munamassa sekoittuu pastan sekaan ja juusto sulaa. Mausta suolalla, pippurilla ja muskottipähkinällä.
- Kokoa annos lusikoimalla pastaa lautasen pohjalle ja pekonia pastan päälle. Viimeistele annos lehtipersiljalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti