Ainekset:
- 600 g porsaan sisäfileetä
- seesamiöljyä/auringonkukkaöljyä paistamiseen
- 5 keskikokoista porkkanaa
- 1/2 purjo
- 1 punainen paprika
- 2 tuoretta sipulia varsineen
- pala inkivääriä
- tuoretta korianteria
- mustapippuria
- soijakastiketta
- ketjap manista
- riisiviinietikkaa
- maissitärkkelystä saostamiseen
- munanuudelia
- Ota liha huoneenlämpöön tuntia ennen paistamista ja suikaloi ohueksi.
- Pilko porkkanat, purjo, paprika, sipuli ja inkivääri. Kuori tarvittaessa.
- Paista possuviipaleet kuumassa wokkipannussa öljyssä pienissä erissä kauniin ruskeiksi. Mausta pippurilla ja nosta sivuun odottamaan.
- Valmista nuudeli ohjeen mukaan.
- Wokkaa vihannekset pehmeiksi samalla pannulla. Lisää sitten pannulle possu. Kaada sekaan reilusti soijakastiketta ja ketjap manista sekä riisiviinietikkaa. Saosta maissitärkkelyksellä ja tarkista maku. Lisää vielä lopuksi sekaan korianterinlehtiä.
- Kokoa annokset nuudeleista ja wokista. Nauti heti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti