maanantai 2. heinäkuuta 2012

Varhaisperunoita ja portobellokastiketta

Kolmen viikon Ranskan reissun jälkeen oli tarve tehdä jotakin suomalaista ruokaa, joten kauppareissun jälkeen luonteva ensimmäinen kokkailu oli varhaisperunoiden ja sienikastikkeen tekeminen tuoreista raaka-aineista. Nopeasti valmistuva ruoka oli juuri sopiva sunnuntailounas auringon helliessä nälkäisiä ulkoruokailijoita, ja mitä mainion osoitus laadukkaiden raaka-aineiden merkityksestä.


Ainekset:
  • 300 g varhaisperunoita
  • 200 g portobellosieniä
  • 2 uuden sadon sipulia varsineen
  • voita paistamiseen
  • 1 dl soijamaitoa
  • maizenaa saostamiseen
  • tuoretta tilliä
  • suolaa
  • valkopippuria
Valmistusohje:
  1. Pese perunat ja laita ne kiehumaan suolaveteen.
  2. Hienonna sienet ja sipulit varsineen. Paista runsaassa voissa. Lisää lopuksi pannulle loraus soijamaitoa ja saosta.
  3. Kokoa annos perunoista ja sienikastikkeesta. Viimeistele silputulla tillillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...