keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Nopea kesäinen kanasalaatti

Kesällä syödään salaattia, joten nyt vuorossa on melko perinteinen pasta-kanasalaatti, jossa väriä ruokaan tuovat monivärisen pastan lisäksi sipulin varret, paprika ja tomaatit. Salaatti sopii erinomaisesti kepeän täyttäväksi lounaaksi tai iltapalaksi. Tässä ohjeessa pastaa on melko vähän, joten jos haluat ruoasta täyttävämpää niin lisää sekaan vain enemmän pastaa. Perinteisen salaattikastikkeen/vinaigretten sijaa toimittaa tulinen shiracha, jota annostellessa kannattaa olla tarkkana varsinkin jos ei ole tottunut chilin makuun. Shiracha on kuitenkin todella hyvää ja sopii monenlaiseen ruokaan, joten suosittelen testaamaan ellei se ole jo tuttua.

Ainekset:
  • 1 kerä jääsalaattia
  • 300 g broilerin rintafileetä
  • 100 g pastaa
  • 200 g fetajuustoa
  • 6 tomaattia
  • 1 keltainen suippopaprika
  • 3 tuoretta sipulia
  • shiracha-chiliä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • voita ja öljyä paistamiseen
Valmistusohje:
  1. Keitä pasta ohjeen mukaan ja valuta kylmän veden alla.
  2. Viipaloi broileri ja paista voi-öljyseoksessa kauniin ruskeaksi.
  3. Huuhtele ja revi salaatinlehdet. Pilko tomaatit, paprika ja sipulit varsineen.
  4. Viipaloi fetajuusto.
  5. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää salaattin shirachaa makusi mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...