Ainekset:
- 1 kerä jääsalaattia
- runsaasti persiljaa
- 5 isoa luumutomaattia
- 2 avomaankurkkua
- 4 kananmunaa
- jättikatkarapuja
- suolaa
- mustapippuria
Kastike:
- 200 g ranskankermaa
- sitruunan/limen mehua
- wasabia
- ruokosokeria
- Laita vesi kiehumaan kattilaan ja keitä kananmunat kypsiksi.
- Valmista salaatinkastike sekoittamalla kaikki ainesosat keskenään.
- Huuhtele ja revi jääsalaatti ja persilja pienemmiksi. Huuhtele ja viipaloi tomaatit ja kurkut pituussuunnassa. Kuori ja viipaloi kypsät kanamunat niin ikään pitkittäin.
- Sulata katkaravut tarvittaessa.
- Sekoita jääsalaatti, persilja, tomaatit ja kurkut isossa salaattikulhossa. Asettele keskelle jättikatkaravut ja sivuille kananmunat. Mausta suolalla ja pippurilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti