keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Nopea pyttipannu

Tässäpä nopea ja herkullinen nakkikioskeilta tuttu roskaruoka, jota ei voi vastustaa kotioloissa. Pienen tuunauksen jälkeen annos näyttää kivalta ja makukin on jotakin muuta. Jos haluat tulisuutta ruokaan, niin heitä sekaan tuoretta chiliä tai vaikkapa sriracha-chilikastiketta.


Ainekset:
  • öljyä paistamiseen
  • perunoita
  • mausteista makkaraa (esim. chorizoa)
  • kevätsipulia (tai punasipulia)
  • kirsikkatomaatteja
  • basilikaa
  • kananmunia
  • suolaa
  • mustapippuria
Valmistusohje:
  1. Keitä perunat kypsiksi, mutta varo ylikeittämästä niitä. Anna jäähtyä ja paloittele sopiviksi suupaloiksi.
  2. Pilko makkarat suupaloiksi ja hienonna sipuli. Halkaise kirsikkatomaatit ja silppua basilikanlehdet.
  3. Kuullota sipulit paistinpannulla öljyssä. Paista sitten perunat ja makkarat kunnes niiden pinta on saanut hieman väriä. Lisää lopuksi pannulle kirsikkatomaatit ja lämmitä nopeasti noin minuutin ajan varovasti sekoittaen.
  4. Paista samalla odotellessa toisella pannulla kananmunat sopivan kypsäksi.
  5. Kokoa annos lautaselle ja viimeistele suolalla, pippurilla ja basilikansilpulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...