Ainekset:
- öljyä paistamiseen
- perunoita
- mausteista makkaraa (esim. chorizoa)
- kevätsipulia (tai punasipulia)
- kirsikkatomaatteja
- basilikaa
- kananmunia
- suolaa
- mustapippuria
- Keitä perunat kypsiksi, mutta varo ylikeittämästä niitä. Anna jäähtyä ja paloittele sopiviksi suupaloiksi.
- Pilko makkarat suupaloiksi ja hienonna sipuli. Halkaise kirsikkatomaatit ja silppua basilikanlehdet.
- Kuullota sipulit paistinpannulla öljyssä. Paista sitten perunat ja makkarat kunnes niiden pinta on saanut hieman väriä. Lisää lopuksi pannulle kirsikkatomaatit ja lämmitä nopeasti noin minuutin ajan varovasti sekoittaen.
- Paista samalla odotellessa toisella pannulla kananmunat sopivan kypsäksi.
- Kokoa annos lautaselle ja viimeistele suolalla, pippurilla ja basilikansilpulla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti