Ps. tänään aukesi uudistunut Indiedays Inspiration -portaali, johon on koottu yhteen 300 blogia eri aihealueilta. Yksi portaalin blogeista on myös Jupen keittiössä, käykää tsekkaamassa palvelu.
Ainekset:
- 1 litra tuoreita suppilovahveroita
- 2 sipulia hienonnettuna
- voita paistamiseen
- 140 g tomaattipyreetä
- 1,5 l vettä
- 5 rkl kasvisfondia
- 0,5 dl sherryä
- 2,5 dl kolmen juuston kermaa
- sokeria
- suolaa
- mustapippuria
- tuoretta basilikaa koristeluun
- Puhdista ja kuivaa suppilovahverot. Kuori ja hienonna sipulit.
- Paista suppilovahveroita pannulla voissa kunnes niistä irronnut vesi on haihtunut. Lisää sitten pannulle sipulit ja kuullota parin minuutin ajan. Lisää tarvittaessa hieman voita.
- Kiehauta samaan aikaan isossa kattilassa vesi ja kasvisfondi.
- Lisää pannulle tomaattipyree ja sekoita hyvin. Kaada sieniseos kattilaan ja kiehauta keskilämmöllä noin vartin ajan. Mausta suolalla, pippurilla ja sokerilla.
- Poimi muutama suppilovahvero pois kattilasta koristelua varten. Soseuta loppu keitto ja lisää sitten kattilaan kerma ja sherry. Kiehauta nopeasti.
- Koristele annokset kokonaisilla suppilovahveroilla ja tuoreella silputulla basilikalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti