Ainekset:
- 500 g parsaa
- 2 salottisipulia
- voita paistamiseen
- 8 dl kasvislientä
- 2 dl ranskankermaa
- 1/2 dl valkoviiniä
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje:
- Huuhtele parsat. Kuori parsojen pintakerros tarvittaessa pois. Leikkaa puumainen kantaosa pois.
- Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota niitä voissa kattilan pohjalla parin minuutin ajan.
- Lisää kattilaan kasvisliemi, kiehauta ja lisää parsat. Keitä kymmenisen minuuttia. Säästä muutama parsannuppu halutessasi koristelua varten.
- Soseuta keitto esim. sauvasekoittimella, mutta jätä sitten hieman lientä talteen. Ohenna keitto sopivan paksuiseksi liemellä ja ranskankermalla. Lorauta sekaan vielä loraus valkoviiniä-
- Mausta suolalla ja pippurilla. Kuumenna ja nauti keitto valkoviinin ja patongin kera.
hauska tuo banneri. Olet jo viritellyt sivuja ihan mukavasti :)
VastaaPoistaKiitos kommenteista ja kehuista!
VastaaPoista