Maku.fi:n ohje:
Ainekset:
- 8 kpl paahtoleipäviipaletta
- 200 g tuorejuustoa
- 1/2 dl tuoretta basilikaa (hienonnettuna)
- 50 g aurinkokuivattua tomaattia (hienonnettuna)
- 1/4 tl mustapippuria
- Leikkaa paahtoleivistä jäljelle jääneet reunat pieniksi paloiksi ja paahda uunissa 150 asteessa, kunnes palat ovat rapean kuivia. Tarjoa tomaattikeiton kanssa.
- Paahda tarvittava ruispaahtoleivät. Yhdestä paahtoleivästä tulee 2 sydäntä eli yksi täytetty leipä. Paina sydänpiparimuotilla jokaisesta leivästä 2 sydäntä.
- Valmista täytteet. Jaa tuorejuusto kahteen pieneen kulhoon. Sekoita toiseen hienonnettua basilikaa tai ruohosipulia ja toiseen aurinkokuivattuja tomaatteja hienonnettuina. Mausta molemmat rouhitulla mustapippurilla.
- Levitä täytettä sydänleipäsille ja paina toinen sydänleipä päälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti