tiistai 29. marraskuuta 2011

Värikäs chorizo-pastasalaatti

Päivän versio chorizosalaatista sisältää makkaran lisäksi värikästä durumpastaa, oliiveita, aurinkokuivattuja tomaatteja, kahta erilaista paprikaa ja reilusti rucolaa. Ideana oli hauduttaa jo ennestään voimakkaat maut eli chorizo, oliivit ja aurinkokuivatut tomaatit punaviinietikalla ja oliiviöljyllä. Samalla paistettaessa syntyy myös kätevästi salaatille kastike.


Ainekset:
  • 125 g chorizoa
  • 125 g värikästä pennepastaa (pinaatti, tomaatti, tomaatti ja vihreät pavut)
  • 1 purkki mustia ja vihreitä oliiveja
  • 1 purkki aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 100 g tuoretta rucolaa
  • 1 punainen suippopaprika
  • 1 oranssi paprika
  • punaviinietikkaa
Valmistusohje:
  1. Keitä pasta ohjeen mukaan. Valuta ja huuhtele kylmän veden alla.
  2. Viipaloi chorizo lanteiksi ja paista aurinkokuivattujen tomaattien öljyssä kauniin ruskeaksi. Lisää sitten pannulle reilu loraus punaviinietikkaa ja anna hautua hetken. Kaada sitten pannulle oliivit sekä viipaloidut aurinkokuivatut tomaatit. Paista koko settiä hetki ja nosta pannu sitten jäähtymään.
  3. Huuhtele ja viipaloi paprikat. Huuhtele ja kuivaa rucola.
  4. Sekoita keskenään chorizo, oliivit, aurinkokuivatut tomaatit, pasta, rucola ja paprikat. Kaada sekaan vielä makusi mukaan öljysekoitusta pannulta. Mausta tarvittaessa pippurilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...