maanantai 23. huhtikuuta 2012

Hedelmäinen uunibroileri

Tällä kertaa vuorossa on varsin yksinkertainen "ohje", jonka tarkoituksena on lähinnä muistuttaa että broileria voi tehdä helposti myös kokonaisena uunissa fileiden tai suikaleiden sijaan. Kokonaisesta broilerista riittää syötävää useampaankin ruokaan ja samalla saa käytettyä laajasti broilerin eri osat. Täytin nyt broilerin hedelmäsekoituksella ja maustin hieman itämaiseen tyyliin, jolloin sen voi tarvittaessa syödä myös sellaisenaan tai vaikkapa riisin ja kastikkeen kera.


Ainekset:
  • 1 kokonainen broileri
  • 150 g ananasta
  • 50 g rusinoita
  • 1 päärynä
  • currya
  • valkosipulia tai valkosipulijauhetta
  • paprikamaustetta
Valmistusohje:
  1. Pilko ananas ja päärynä pieniksi paloiksi. Sekoita ananas, rusinat ja päärynä sekaisin ja täytä broileri.
  2. Voitele broilerin pinta currylla, valkosipulilla ja paprikamausteella ja laita broileri voideltuun uunivuokaan.
  3. Paista 175-asteisessa uunissa noin 1,5 tuntia.
  4. Nauti sellaisenaan tai tee broilerista esim. kanasalaatti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...