Ainekset:
- 250 g tagliatellea
- 200 g siitakesieniä
- 125 g pekonia
- 1 sipuli
- 4 valkosipulinkynttä
- oliiviöljyä
- 1 dl punaviiniä
- 400 g tomaattimurskaa
- 1/2 ruukkua basilikaa
- sokeria
- suolaa
- mustapippuria
- parmesaania
- Laita pastavesi kiehumaan.
- Huuhtele ja viipaloi suurimmat sienet pienemmiksi viipaleiksi.
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli.
- Pilko pekoni saksilla kasariin tai paistinpannulle ja ruskista omassa rasvassa.
- Lisää pannulle siitakesienet ja sipulit ja kuullota/ruskista muutaman minuutin ajan.
- Laita pasta kiehumaan suolattuun veteen.
- Lorauta pannulle oliiviöljyä ja lisää sekaan loraus punaviiniä. Kiehauta hetken aikaa ja lisää sitten pannulle tomaattimurska. Mausta suolalla, pippurilla ja sokerilla.
- Anna kastikkeen kiehua pastan valmistumisen ajan ja lisää lopuksi sekaan vielä silputtu basilika.
- Valuta pasta ja sekoita kastikkeen kanssa.
- Viimeistele annos raastetulla parmesaanilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti