Ainekset:
- öljyä ja voita paistamiseen
- 100 g pinaattia
- 100 g shimejisieniä
- 50 g pähkinöitä (esim. saksanpähkinöitä)
- 1 tuore sipuli
- 3 kynttä valkosipulia
- 2 dl kermaa
- muskottipähkinää
- suolaa
- 250 g gnocchipastaa
- Laita pastavesi kiehumaan ja keitä pasta ohjeen mukaan reilusti suolatussa vedessä.
- Huuhtele ja kuivaa sienet ja pinaatit. Kuori ja hienonna sipulit.
- Kuullota ensin sipuli ja valkosipuli voi-öljyseoksessa ja lisää sitten pannulla sienet ja paista rapsakaksi.
- Lisää sitten pannulle pinaatit ja paista hetken aikaa kunnes pinaatit "vetäytyvät kokoon" eli paistuvat sopivasti. Paista samaan aikaan toisella kuivalla paistinpannulle hienonnetut pähkinät.
- Lisää pannulle kerma ja mausta suolalla sekä muskottipähkinällä makusi mukaan. Kiehauta ja anna hautua muutaman minuutin ajan. Lisää lopuksi kastikkeeseen pähkinät ja yhdistä pastan kanssa. Tarjoa heti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti