perjantai 1. maaliskuuta 2013

Katkarapu-mustapaputacot

Tämän helpommaksi (ja terveellisimmäksi) pikaruoan tekeminen ei varmaankaan muutu. Jos haluat päästä vielä helpommalla, niin voit jättää pavut ja katkaravut paistamatta, sillä ne voi hyvin syödä myös kylmänä. Omaan makuun lämmin versio toimii kuitenkin paremmin. Ateria sopii myös nälkäiselle, sillä herkulliset tacot ovat valmiina kymmenen minuutin kuluttua aloituksesta.



Ainekset:
  • 300 g katkarapuja
  • 300 g mustapapuja
  • öljyä paistamiseen
  • 2 dl turkkilaista jogurttia
  • 2 tl currya
  • 1 tl cayennepippuria
  • 1 mango
  • 100 g babypinaattia
  • tacoja
Valmistusohje:
  1. Sekoita jogurtti, curry ja cayennepippuri astiassa.
  2. Huuhtele ja valuta pavut ja katkaravut. Paista seos nopeasti paistinpannulla.
  3. Kuori ja pilko mango. Huuhtele ja kuivaa pinaatit.
  4. Kokoa annokset tacotyyliin ja nauti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...