![]() |
Valmis annos |
Ainekset (4 annosta):
- 275 g tagliatella
- 100 g prosciuttoa
- 250 g tuoreita herkkusieniä
- 50 g voita
- 100 g parmesaanijuustoa
- 2,5 dl kermaa
- tuoretta persiljaa
- suolaa
- mustapippuria
- muskottipähkinää
- Paista kinkku ilman rasvaa rapeaksi paistinpannulla. Nosta sivuun lautaselle talouspaperin päälle jäähtymään/kuivumaan.
- Viipaloi herkkusienet ja paista voissa samalla paistinpannulla ilman sen puhdistusta. Näin sienet saavat vielä mukavaa lisämakua parmankinkusta irronneesta rasvasta.
- Lisää pannulle noin puolet raastetusta parmesaanista, kerma ja mausteet ja jätä hautumaan pienellä lämmöllä.
- Keitä pasta ohjeiden mukaan.
- Lisää juuri ennen pastan valmistusta kinkku paistinpannulle lämpiämään.
- Sekoita pasta ja kastike, koristele lopulla parmesaanilla ja persiljalla, ja tarjoile tuoreen patongin ja italialaisen punaviinin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti