maanantai 31. lokakuuta 2011

Ruokaisa chorizo-pastasalaatti

Tällä reseptillä tulee reilu satsi ruokaisaa salaattia eli hieman nälästä riippuen noin neljä pääruoka-annosta. Olen hieman heikkona chorizon, aurinkokuivattujen tomaattien, oliivien ja rucolan muodostamaan pyhään yhdistelmään, joten en voi henkilökohtaisesti kuin suositella testaamaan jos ns. välimerelliset maut kiinnostavat yhtään. Chorizossa ja aurinkokuivatuissa tomaateissa on sen verran öljyä, että salaattiin ei välttämättä tarvitse edes tehdä erikseen salaatinkastiketta.


Ainekset:
  • 300 g pennepastaa
  • 300 g chorizoa
  • 1 purkki aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 1 purkki kreikkalaisia oliiveja
  • 1 pussi rucolasalaattia
  • 2-3 punaista paprikaa (tavallinen tai suippopaprika)
Valmistusohje:
  1. Keitä pasta ohjeen mukaan reilusti suolatussa vedessä al denteksi ja valuta kylmän veden alla.
  2. Viipaloi chorizomakkara ja paista paistin/wokkipannulla ilman ylimääräistä rasvaa kauniin ruskeaksi. Halkaise sillä aikaa oliivit ja pilko aurinkokuivatut tomaatit pienemmiksi. Käytä oliiveja ja aurinkokuivattuja tomaatteja pannulla noin 1-2 minuuttia ja nosta pannu pois liedeltä.
  3. Huuhtele ja kuivaa rucola. Huuhtele ja suikaloi paprika.
  4. Sekoita kaikki ainekset keskenään salaattikulhossa ml. makkarasta irronnut rasva. Voit lisätä salaattiin halutessasi öljyä aurinkokuivatuista tomaateista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...