Ainekset:
- 300 g pennepastaa
- 300 g chorizoa
- 1 purkki aurinkokuivattuja tomaatteja
- 1 purkki kreikkalaisia oliiveja
- 1 pussi rucolasalaattia
- 2-3 punaista paprikaa (tavallinen tai suippopaprika)
Valmistusohje:
- Keitä pasta ohjeen mukaan reilusti suolatussa vedessä al denteksi ja valuta kylmän veden alla.
- Viipaloi chorizomakkara ja paista paistin/wokkipannulla ilman ylimääräistä rasvaa kauniin ruskeaksi. Halkaise sillä aikaa oliivit ja pilko aurinkokuivatut tomaatit pienemmiksi. Käytä oliiveja ja aurinkokuivattuja tomaatteja pannulla noin 1-2 minuuttia ja nosta pannu pois liedeltä.
- Huuhtele ja kuivaa rucola. Huuhtele ja suikaloi paprika.
- Sekoita kaikki ainekset keskenään salaattikulhossa ml. makkarasta irronnut rasva. Voit lisätä salaattiin halutessasi öljyä aurinkokuivatuista tomaateista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti