perjantai 31. elokuuta 2012

Värikäs makkarapasta

Vielä on aikaa valmistaa herkullista makkarapastaa uuden sadon sipuleista. Mutta ei huolta, ruoasta saa myös hyvää talven sipuleista. Ideana oli tehdä siis varsin yksinkertaista pasta, jossa tärkein ainesosa on tulinen ja/tai mausteinen makkara. Tomaattipohjaisen kastikkeen lisukkeena on kevät- ja punasipulia sekä kourallinen korintteja, jotka tuovat kivasti lisäpureskeltavaa ja makeutta. Myös värikäs pasta yhdessä tuoreen persiljan kautta luo annoksesta hieman visuaalisesti miellyttävämmän.



Ainekset:
  • värikästä pastaa
  • öljyä paistamiseen
  • mausteista makkaraa
  • tomaattimurskaa
  • korintteja
  • uuden sadon sipulia
  • uuden sadon punasipulia
  • tuoretta persiljaa
  • suolaa
  • mustapippuria
Valmistusohje:
  1. Pilko makkarat pienemmiksi ja paista öljyssä paistinpannulla. Laita pasta kiehumaan sillä aikaa.
  2. Lisää pannulle silputut sipulit ilman varsia ja kuullota nopeasti.
  3. Lisää sitten tomaattikastike, kiehauta ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää lopuksi kastikkeeseen kourallinen korintteja.
  4. Kokoa annokset pastasta ja kastikkeesta ja viimeistele tuoreella persiljasilpulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...