sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Paistettu halloumi salaattipedillä

Paistettu halloumi salaattipedillä käy hyvin esimerkiksi kreikkalaistyylisen aterian alkupalaksi tai välipalaksi.

Ainekset (2 annosta):
  • 150 g halloumi-juustoa
  • tuoretta rucolaa
  • tammenlehtisalaattia
  • 1 punainen paprika
  • 1 sitruuna
  • kalamata-oliiveja
  • oliiviöljyä
  • balsamiviinietikkaa
  • pippuria

Valmistusohje:
  1. Asettele rucolat lautaselle pediksi. Koristele reunoilta salaatinlehdillä, suikaloiduilla paprikoilla, oliiveilla ja sitruunalohkoilla.
  2. Viipaloi juustot ja paista molemmin puolin valurautapannulla.
  3. Aseta juustot rucolapedille. Pirskottele päälle oliiviöljyä ja viinietikkaa. Mausta mustapippurilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...