keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Mustikkajälkkäri

Tämä jälkiruoka valmistuu erittäin nopeasti ja on myös erittäin hyvää. Ohje on muokattu Gordon Ramsayn kirjasta, jossa mantelirouheen sijasta käytettiin koristeena paistinpannulla paistettuja mantelilastuja. Ruoan tekohetkellä lastuja ei sattunut olemaan kaapissa, mutta hyvää tämä oli myös näin. Tätä tulee varmasti tehtyä myös toistekin ja seuraavaksi voisikin kokeilla alkuperäistä reseptiä.


Ainekset (2 isoa annosta tai 4 pientä annosta):
  • 4 rkl mantelirouhetta
  • 1,5 dl kreikkalaista jogurttia
  • 2 rkl juoksevaa hunajaa
  • 250 g mustikoita
Valmistusohje:
  1. Sekoita jogurtti ja hunaja kulhossa ja lisää mustikat. Annostele jälkiruoka-astioihin ja laita jäähtymään jääkaappiin tarjoilun ajaksi.
  2. Koristele mantelirouheella ja hunajalla ennen tarjoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...