torstai 12. tammikuuta 2012

Supernopea rucola-parmankinkkupasta

Tämän ruoan valmistamiseen menee aika lailla sama aika kuin pastan kiehumiseen eli kymmenisen minuuttia. Helppous ei näy kuitenkaan maussa, jossa on kaikki kohdallaan. Tämä ruoka sopii siis erityisen hyvin kiireiseen arki-iltaan.

Ainekset (1 annos):
  • 100 g pappardellea
  • 2 valkosipulinkynttä
  • reilu kourallinen rucolaa
  • 2 parmankinkkuviipaletta
  • parmesaania
  • voita
  • oliiviöljyä
  • suolaa
  • mustapippuria
Valmistusohje:
  1. Keitä pasta ohjeen mukaan.
  2. Pastan kiehuessa hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna paistinpannu keskilämpimäksi ja kuullota valkosipulit reilussa voi-öljysekoituksessa.
  3. Valuta pasta ja kaada sekaan valkosipuli-rasvaseos. Sekoita ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää sekaan vielä huuhdeltu rucola ja sekoita hyvin.
  4. Kaada pasta-rucolaseos lautaselle. Raasta päälle makusi mukaan parmesaania ja koristele kinkusta tehdyillä kääröillä. Voit lorauttaa vielä päälle halutessasi hyvää oliiviöljyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...