perjantai 13. tammikuuta 2012

Japanilainen menu

Tämä menu koostuu alkukeitosta, parista kylmästä ja parista lämpimästä ruoasta, jotka valmistuvat suht vaivattomasti. Ruokajuomana voi käyttää perinteisesti japanilaista sakea tai olutta, mutta kannattaa testata myös sopivaa valkoviiniä kuten Wolfbergerin Riesling-Pinot Gris:ta. Pääset katsomaan tarkemmin reseptejä klikkaamalla ruokien ja juomien nimiä.

Menu:

Misokeitto

Kylmä inkivääritofu eli Hiyayakko

Katkarapu-avokadosalaatti

Makirulla avokado-katkarapu-kurkkutäytteellä

Inkivääripossu

Teriyaki-nautaa

Ruokajuomat:

Kura no Machi Tokubetsu Junmai Ginjo Sake

Asahi Super Dry

Wolfberger Riesling-Pinot Gris 2010

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...