perjantai 11. toukokuuta 2012

Kanawokki kasvisten kera

Kesä lähestyy ja siihen kuuluvat ainakin meidän keittiössä nopeat wokkiruoat. Tällä kertaa vuorossa oli kanasta ja kasviksesta tehty wokki makeahkon kastikkeen kera. Ruoka valmistuu noin vartissa ainakin jos sen lisukkeena popsii nuudeleita, joten aikaa nälkäisen kokkaajan ei tarvitse odottaa liian kauan päästäkseen nauttimaan kevätauringon lämmöstä ulkoterassille!



Ainekset:
  • öljyä paistamiseen
  • 700 g broilerin rintafileetä
  • 1 punainen paprika
  • 1 keltainen paprika
  • 1 nippu kevätsipulia
  • 1 purjo
  • 1 purkki vesikastanjoita
  • reilusti soijakastiketta
  • loraus miriniä
  • loraus ketjap manista
  • suolaa
  • pippuria
Lisäksi:
  • nuudelia tai riisiä
Valmistusohje:
  1. Pilko kana pienemmäksi suikaleiksi ja sopiviksi suupaloiksi. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.
  2. Pilko paprikat, kevätsipulit varsineen ja purjo pienemmiksi. Valuta ja huuhtele vesikastanjat.
  3. Paista kana kuumalla wokkipannulla öljyssä rapean ruskeaksi ja nosta sivuun odottamaan.
  4. Paista vihannekset wokkipannulla ja lisää lopuksi sekaan soijakastike, mirin ja ketjap manis. Pyörittele hetken aikaa ja lisää pannulle broilerin palat. Wokkaa vielä hetkinen ja tarjoa heti riisin tai nuudelien kera. Voit halutessasi suurustaa hieman kastiketta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...