Viime aikojen kiireet ovat hieman rajoittaneet kokkailuja, mutta toivon mukaan aktiivisuus ottaa yhden askeleen eteenpäin tänä iltana, jolloin Jupen keittiö pakkaa kimpsunsa ja suuntaa kolmeksi viikoksi kohti etelä-Ranskaa. Suuntana on tarkemmin ottaen Languedoc-Roussillonin alue ja Narbonnen historiallinen pikkukaupunki.
Alue on tunnettu lähinnä viinintuotannostaan, mutta myös esimerkiksi kalastuksesta ja totta kai siihen liittyvistä ruoista. Keittiön tukikohta sijaitsee paikallisella viinitilalla ja tarkemmin sanottuna 1700-luvulla rakennetussa maalaistalossa, josta löytyy myös oma keittiö ja ulkogrilli. Toivottavasti tästä inspiroituneena blogiin putkahtelee myös tiiviiseen tahtiin paikalliseen ruoka- ja juomakulttuuriin tutustumista, sillä paikan päällä pitäisi olla myös käytössä Internet. A tout à l'heure!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti