Omana ideana oli yhdistää minikatkaravut kermaiseen kastikkeeseen. Lisäksi ruokaan tuli reilu satsi tuoreita ja herkullisia kokonaisia katkarapuja, joiden syöminen on sotkuista palkitsevaa. Visuaalisesti näyttävät katkikset eivät ole ehkä parasta täytettä pastaan noin syömisen helppouden kannalta mutta toisaalta mikä onkaan mukavampaa kuin repiä ne käsin auki ja jättää jälkeensä sotku kesäiltaan.
Annos |
Ainekset:
- oliiviöljyä paistamiseen
- 650 g kokonaisia katkarapuja
- 200 g pieniä katkarapuja
- 3 dl kermaa
- 1 sitruuna
- 1 iso kevätsipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- chilijauhetta
- suolaa
- mustapippuria
- 250 g pappardellea
- Keitä pasta ohjeen mukaan.
- Kuori ja hienonna kevätsipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota ne reilussa oliiviöjyssä paistinpannulla keskilämmöllä.
- Lisää pannulle sitruunan mehu sekä raasta sekaan vielä sitruunan kuorta noin puolikkaasta sitruunasta. Kaada pannulle kerma ja kiehauta. Mausta suolalla, pippurilla ja aavistuksella chilijauhetta.
- Lisää pannulle hieman ennen pastan kypsymistä pienet katkaravut ja kokonaiset katkaravut. Kiehauta muutaman minuutin ajan.
- Kokoa annokset ja nauti.
Jälkisotku |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti