Ainekset (2 annosta):
Viikunahillo:
- 250 g viikunoita
- 2 dl vettä
- 1/3 dl valkoviinietikkaa
- 1 rkl hunajaa
- 1/2 sitruunan mehu
- 1 tl kanelia
- 4 viipaletta parmankinkkua
- kourallinen tuoretta pinaattia
- 2 paahdettua paprikaa
- 6 viipaletta juustoa (esim. musta emmental)
- 2 patonkia
- Keitä viikunat vesi-valkoviinisekoituksessa noin 10 minuutin ajan. Lisää viikunat esim. tehosekoittimeen tai yleiskoneeseen (jätä keitinvesi mutta lisää tarvittaessa) ja mausta hunajalla, sitruunan mehulla ja kanelilla. Jauha tasaiseksi massaksi.
- Kokoa patongit voitelemalla ensin viikunahillolla pitkittäin halki leikatut patongit. Lisää sitten parmankinkkuviipaleet, tuoreet pinaatit, paahdetut paprikat ja juustoviipaleet. Nauti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti