Ruoka oli muuten hyvää, mutta valitettavasti naudan kylki osoittautui aivan liian sitkeäksi. Näin jälkiviisaana sitä olisi pitänyt marinoida pidemmän aikaa, sillä nyt tyydyin vain sivelemään sen päältä oliiviöljyllä ja maustamaan suolalla ja pippurilla. Seuraavalla kerralla taidan napata kaupasta mukaan jotakin hieman laadukkaampaa lihaa, sillä sitä täällä riittää.
Ainekset:
Lihat:
- 500 g naudan kylkeä
- 300 g merguez-makkaraa
- 3 isoa tomaattia
- 150 g mozzarellaa
- oliiviöljyä
- vinaigretteä
- suolaa
- mustapippuria
- sokeria
- isoja herkkusieniä
- punaista paprikaa
- kesäkurpitsaa
- munakoisoa
- oliiviöljyä
- vinaigretteä
- hunajaa
- suolaa
- mustapippuria
- provencenyrttejä
- Huuhtele ja leikkaa kasvikset/sienet sopiviksi suupaloiksi ja pujota grillivartaisiin. Valmista sitten marinadi sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Voitele vartaat marinadilla ja jätä marinoitumaan.
- Viipaloi tomaatit ja mozzarella ohuehkoiksi siivuiksi. Asettele ne vuorotellen lautaselle ja pirskottele päälle oliiviöljyä ja vinaigretta. Mausta suolalla ja pippurilla ja lisää vielä lopuksi päälle ripaus sokeria.
- Voitele naudanliha oliiviöljyllä ja mausta suolalla sekä pippurilla.
- Paista vartaat, liha ja makkarat grillissä kypsiksi ja nauti kesäillasta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti