Ruokajuomana oli tällä kertaa hieman harvemmin grilliruoan kanssa nautiskeltua samppanjaa eli Alfred Rothschildin halvemman keskitason evästä. Nuorekkaan kellertävä ja nättejä kuplia synnyttänyt samppanja oli aromeiltaan varsin kukkainen ja raikas, ja toimi oikein hyvin varsinkin kalavartaiden kanssa. Hieman epäortodoksinen yhdistelmä toi ainakin vaihtelua ainaiseen punkku-grilliruokalinjaan.
Ainekset:
Possuvarras:
- 400 g porsaan sisäfileetä
- salottisipuleita
- tuoretta ananasta
- herkkusieniä
- oliiviöljyä
- soijakastiketta
- sitruunan mehua
- juoksevaa hunajaa
- suolaa
- mustapippuria
- BBQ cajun -maustetta
- 300 g punamullofileitä
- punaista paprikaa
- punasipulia
- kesäkurpitsaa
- oliiviöljyä
- sitruunan mehua
- suolaa
- provencenyrttejä
Valmistusohje:
- Valmista ensin molempien vartaiden marinadit eli sekoita erillisissä astioissa marinadin kaikki ainekset.
- Pilko sitten kaikki ainesosat pienemmiksi suupaloiksi.
- Laita sitten ruokapalat marinadiin ja sekoita huolellisesti. Jätä marinoitumaan noin tunniksi huoneenlämpöön ennen grillausta.
- Kokoa vartaat, grillaa ja nauti.
...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti