Grillaukset olivat täten varsin yksinkertaista sorttia. Salaatin virkaa noudatti yksinkertainen mutta toimiva tomaatti-fetasalaatti ja grilliin asti päätyivät paikallisella tuorejuustolla täytetyt herkkusienet ja naudan ulkofilee. Lisäksi näiden kaverina oli paikallisia tuotteita eli tuoretta patonkia, tapenadeja ja punaviiniä. Nopeaa ja rentoa, näinhän se kuuluu lomalla ollakin... Ainakin välillä.
Ainekset:
- naudan ulkofilee(pihvejä)
- suolaa
- mustapippuria
- isoja herkkusieniä
- tuorejuustoa
- kuivattuja yrttejä
- lehtisalaattia
- tomaattia
- fetaa
- oliiviöljyä
- vinaigretteä
- Huuhtele herkkusienet ja ota kanta pois. Täytä juustolla ja mausta kuivatuilla yrteillä.
- Mausta pihvit kevyesti suolalla ja pippurilla.
- Grillaa herkkusienet ja lihat kypsiksi mutta varo ylikypsentämästä lihaa.
- Huuhtele salaatinlehdet ja pilko tomaatti pienemmiksi. Yhdistä ainekset ja murustele fetajuusto päälle. Mausta pippurilla. Pirskota päälle oliviiöljyä ja halutessasi vinaigretteä. Nauti ruoasta ja kesäsäästä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti