Ainekset (6-8 annosta):
- 6 isoa tai 8 pientä tortillaa
- 6-8 siivua cheddaria
- 400 g luomunaudan jauhelihaa
- öljyä
- sokeria
- 1 iso punainen paprika
- 1 iso uusi sipuli
Kastike:
- 2 dl pepsiä
- 4 rkl ketsuppia
- 1 rkl valkoviinietikkaa
- 2 rkl ruokosokeria
- 1 1/2 rkl maizenaa
- 2 rkl öljyä
- reilusti tabascoa
- suolaa
- pippuria
Valmistusohje:
- Valmista kastike sekoittamalla ainekset hyvin keskenään. Jätä maustumaan.
- Esilämmitä uuni 200-asteiseksi.
- Kuori ja kuutioi sipuli. Kuullota parin minuutin ajan öljyssä paistinpannulla ja mausta sokerilla. Lisää pannulle jauheliha ja ruskista hyvin. Lisää lopuksi pannulle vielä parin minuutin ajaksi paloiteltu paprika.
- Lisää kastike pannulle ja kiehauta muutaman minuutin ajan.
- Lämmitä tortilloita mikrossa minuutin ajan, jotta ne pehmenevät hieman. Jaa täyte tasaisesti tortilloiden päälle ja aseta täytteen päälle siivu cheddaria. Pyöräytä tortillat kiinni ja paista uunissa vartin verran.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti