Ainekset (2-3 annosta):
- 250 g vihreitä papuja
- 350 g broilerin rintafileetä
- seesamiöljyä paistamiseen
- 2 salottisipulia
- 4 valkosipulinkynttä
- 1 punainen chili
- 50 g seesaminsiemeniä
- 3 rkl osterikastiketta
- 3 rkl sitruunan mehua
- 1 tl sokeria
- 1 dl kookosmaitoa
Valmistusohje:
- Suikaloi broilerin rintafilee ja paista seesamiöljyssä. Anna jäähtyä.
- Huuhtele pavut ja leikkaa molemmista päistä pois puoli senttimetriä pitkä palanen. Ryöppää papuja kiehuvassa suolavedessä noin kaksi minuuttia. Valuta pavut, huuhtele kylmällä vedellä ja leikkaa hieman pienemmäksi viipaleiksi.
- Kuori ja kuutioi salottisipulit ja valkosipulinkynnet. Puhdista ja huuhdo chili, poista siemenet ja leikkaa ohuiksi renkaiksi..
- Kuumenna öljy pannussa ja kuullota siinä sipuleita noin kolme minuuttia. Ota sipulit pannulta ja anna jäähtyä. Paahda seesaminsiemeniä jäljellä olevassa öljyssä hetken aikaa. Lisää tarvittaessa pannulle hieman öljyä.
- Laita kaikki ainekset kulhoon ja sekoita huolellisesti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti