Ainekset (3 annosta):
- 1 l suppilovahveroita
- 2 salottisipulia
- 1 solovalkosipuli
- 30 g voita
- 1 dl tomaattipyreetä
- 1 1/2 dl valkoviiniä
- 2 1/2 dl kasvislientä (fond)
- 1 rkl hunajaa
- 2 rkl smetanaa
- tagliatelle- tai pappardellepastaa
Valmistusohje:
- Laita pastavesi kiehumaan.
- Kypsennä sieniä paistinpannulla kunnes niistä irtoava neste on haihtunut.
- Hienonna sipuli ja valkosipuli. Lisää voita pannulle ja kuullota sipuleita parin minuutin ajan. Lisää siten tomaattipyree ja valkoviini. Kiehauta ja lisää kasvisliemi. Kiehauta taas kunnes neste on haihtunut suurimmaksi osaksi ja lisää hunaja ja smetana.
- Tarjoile pastan kera tai esimerkiksi lihan tai kalan lisukkeena.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti