Ainekset (3 annosta):
Voissa paistettu siika:
- 3 siikafileetä, à 120 g
- voita
- suolaa
Kasvikset:
- 1/2 rasia luumutomaatteja
- tammenlehtisalaattia
- basilikaa
Paistetut lisukkeet:
- 1 punainen paprika
- kourallinen kalamataoliiveja
- kourallinen aurinkokuivattuja tomaatteja
Kermaviilikastike:
- 200 g ranskankermaa
- tilliä
- 1/2 sitruuna
- suolaa
- pippuria
- 1 rkl dijonsinappia
Valmistusohje:
- Valmista ensin kastike. Silppua tilli ja sekoita kaikki ainekset.
- Puolita luumutomaatit ja revi salaatti pienemmiksi osiksi. Irrota myös basilikanlehdet kokonaisina.
- Paista viipaloitu paprika, oliivit ja aurinkokuivatut tomaatit niiden öljyssä.
- Suolaa siika kevyesti ja paista voissa paistinpannulla noin 1-2 minuuttia per puoli. Aloita ensin nahkapuolesta.
- Kokoa annos laittamalla salaatti lautasen pohjalle ja tomaatit ja basilika reunoille. Lisää sitten keskelle siikafilee, päälle paistetut lisukkeet ja kastike fileen viereen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti