Ainekset:
- 250 g vihreitä papuja
- 1 iso banaanisalottisipuli
- 1/2 l suppilovahveroita
- 1/2 kerää keräkaalia
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl voita
- 1 tl fenkolinsiemeniä
- 1 tl murskattuja korianterinsiemeniä
- 400 g säilöttyjä kidneypapuja
- 3 rkl soijakastiketta
- Huuhtele pavut ja poista kannat. Keitä pavut suolalla maustetussa vedessä kypsiksi eli noin 10 minuutin ajan. Huuhtele pavut heti kylmällä vedellä.
- Kuori ja hienonna sipulit ja sienet. Huuhtele ja viipaloi kaali.
- Kuumenna öljy ja voi paistinpannussa. Kuullota sipulia, sieniä ja fenkolin- ja korianterinsiemeniä melko kovalla lämmöllä noin viiden minuutin ajan, kunnes sienistä irtoava neste on haihtunut. Lisää kaali ja paista vielä hetki, kunnes kaali pehmenee.
- Valuta ja huuhtele kidneypavut. Lisää ne pannuun ja anna lämmetä hetki.
- Mausta soijalla. Siirrä salaatti tarjoilukulhoon ja nostele vihreät pavut päälle. Tarjoa lämpimänä leivän kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti