Annokset (3 annosta):
- 400 g porsaanfileetä
- 1 tl maissitärkkelystä
- 2 rkl soijakastiketta
- 1 rkl sherryetikkaa
- 6 rkl riisiviiniä
- 1 tl piparjuurta
- 1 rkl ketjap manista
- 1/4 tl cayennepippuria
- 1 tuore ananas
- 1 paprika
- 1 punainen chili
- 3 rkl maapähkinäöljyä
- suolaa
- pippuria
Valmiustusohje:
- Keitä/höyrytä riisi ohjeen mukaan.
- Leikkaa liha ohuiksi viipaleiksi. Sekoita kulhossa tärkkelys, soijakastike, etikka, riisiviini, piparjuuri, ketjap manis ja cayennepippuri. Sekoita liha marinadiin. Anna maustua 15 minuuttia.
- Kuori ja kuutioi ananas ja viipaloi paprika. Poista chilistä siemenet ja hienonna.
- Paista paprika ja chili keskilämmöllä öljyssä paistinpannulla.
- Ota liha marinadista ja kuivaa esimerkiksi talouspaperin päällä. Paista liha toisella paistinpannulla öljyssä.
- Sekoita liha, ananas ja marinadi kasvisten joukkoon ja anna kiehua hiljalleen muutaman minuutin ajan. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa riisin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti