Ainekset (3 annosta):
- 450 g naudan ulkofileetä
- 3 tl maissitärkkelystä
- 1 munanvalkuainen
- 3 rkl kasviöljyä
- 5 kevätsipulia
- 1 punainen chili
- 1/4 tl suolaa
- 1 rkl tummaa soijakastiketta
- 1 rkl vaaleaa soijakastiketta
- 1 rkl sherryä
- maapähkinäöljyä paistamiseen
- 1 rkl seesamiöljyä
Valmistusohje:
- Keitä/höyrytä riisi ohjeen mukaan.
- Suikaloi liha. Sekoita maissitärkkelys, munanvalkuainen ja kasviöljy ja marinoi lihaa seoksessa noin 20 minuutin ajan.
- Silppua kevätsipulin valkoinen pääosa ja leikkaa vihreä varsi noin 4 senttimetrin mittaisiksi paloiksi. Poista chilistä siemenet ja hienonna. Sekoita suola, sherry ja soijakastike.
- Kuumenna maapähkinäöljy paistinpannulla tai wokkipannulla. Paista lihasuikaleet pannulla (kuivaa tarvittaessa ennen paistamista).
- Kuullota toisella pannulla kevätsipuli ja chili maapähkinäöljyssä. Lisää joukkoon soijakastikeseos ja liha ja hauduta koko ajan sekoittaen parin minuutin ajan. Pirskota päälle seesamiöljyä ja tarjoa riisin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti