Ainekset:
- 70 g katkarapuja
- 1 kypsä avokado
- 1 tl wasabia
- 5 rkl ponzu-kastiketta*
* Ponzu-kastike:
- 2 rkl japanilaista soijakastiketta
- 2 rkl sitruunan mehua
- 1/2 rkl japanilaista riisietikkaa
- 1 rkl sakea
Valmistusohje:
- Valmista ensin ponzu-kastike eli sekoita kaikki ainesosat keskenään.
- Jos käytät pakastettuja katkarapuja, niin sulata katkaravut lautasella huoneenlämmössä viileiksi. Valuta/purista pois ylimääräinen vesi ja kaada katkarapujen sekaan noin puolet ponzu-kastikkeesta. Sekoita ja anna marinoitua sillä aikaa, kun leikkaat kuoritun avokadon sopiviksi suupaloiksi.
- Lisää avokadon palat ja loppu ponzu samaan astiaan katkarapujen kanssa. Sekoita ainesosat keskenään ja aseta lautaselle. Nauti heti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti