tiistai 3. tammikuuta 2012

Inkivääripossu

Yksinkertaisuudessaan nerokas resepti on peräisin Äijäruokaa-blogista. Ruoka koostuu siis porsaan ulkofileestä, tuoreesta inkivääristä ja soijakastikkeesta sekä ripauksesta mustapippuria. Näistä syntyy aivan mahtava ja harmoninen makupaletti. Harvoin possu maistuu näin hyvältä!

Ainekset:
  • 150 g porsaan ulkofileetä
  • 3 cm tuoretta inkivääriä julienneksi leikattuna
  • mustapippuria
  • japanilaista soijakastiketta
  • rypsiöljyä
Valmistusohje:
  1. Leikkaa liha mahdollisimman ohuiksi siivuiksi. Viipaloi tuore inkivääri tikuiksi.
  2. Kuumenna öljy wokissa ja lisää inkivääritikut pannulle. Paista hetken aikaa ja lisää sitten lihat pienissä erissä pannulle. Paista ja mausta mustapippurilla. Siirrä liha ja inkivääri pannun reunoille ja kaada keskelle reilu loraus soijakastiketta. Sekoita ja aseta annos lautaselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...