Aktiivinen valmistusaika noin 15 minuuttia.
Hinta yhteensä noin 8,60 euroa (yksi annos noin 2,15 euroa).
Ainekset (4 annosta):
- puolikas jäävuorisalaattikerä (0,60 euroa)
- kolme tomaattia (0,60 euroa)
- nippu ruohosipulia (0,40 euroa)
- puolikas purkki oliiveja (1,20 euroa)
- puolikas purkki aurinkokuivattuja tomaatteja (0,80 euroa)
- 100 g emmental-juustoa (1,00 euroa)
- 4 parsaa (1,00 euroa)
- 100 g serrano-kinkkua (3,00 euroa)
Valmistusohje:
- Pese tuoreet vihannekset ja pilko sopiviksi palasiksi. Silppua ruohosipuli.
- Paloittele juusto kuutioiksi. Leikkaa aurinkokuivatut tomaatit noin kahteen osaan.
- Keitä parsa kiehuvassa vedessä.
- Paista kinkut omassa rasvassaan paistinpannulla. Valuta ylimääräiset rasvat pois ja anna jäähtyä talouspaperin päällä.
- Laita salaattikulhoon kaikki ainesosat kinkkua ja parsaa lukuun ottamatta ja sekota varovasti. Annostele perusainekset lautaselle ja lisää päälle parsa ja kinkku.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti