Lisää reseptejä arkistosta. Tämä maukas makkaravuoka perustuu Reseptitaivaan
ohjeeseen. Aivan kuten alkuperäisessä ohjeessa mainitaan, niin tämä ruoka on mukavaa vaihtelua arki-iltaan vaikka hieman perinteisemmän makaronilaatikon sijasta.
|
Ruoka maistui paremmalta kuin se näytti.... |
|
Ruokaviini |
Ainekset:
- 500 g ziti-pastaa
- 400 g Sörkän grillibalkania
- 5 jättiherkkusientä
- 200 g mozzarellaa
- 3 rkl parmesaania
- 2 rkl oliiviöljyä
- suolaa
- pippuria
Marinara-kastike
- 500 g luomutomaattimurskaa
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 sipuli
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 tl basilikaa
- 1 tl oreganoa
- 1 tl sokeria
- suolaa
- pippuria
Valmistusohje:
- Valmista aluksi marinarakastike. Kuullota sipulia kattilassa, mutta älä ruskista. Lisää valkosipuli ja kuullota pari minuuttia lisää. Lisää loput ainekset ja keitä kastiketta noin 10 minuuttia, jätä hautumaan pienellä lämmöllä.
- Keitä pasta reilusti suolatussa vedessä.
- Kuutiot makkarat ja paista pannulla oliiviöljyssä. Lisää viipaloidut herkkusienet sekaan. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Sekoita pasta, kastike ja parmesaani. Kaada seos voideltuun vuokaan. Levitä hienonnettu mozzarella vuoan päälle. Paista uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti