tiistai 24. toukokuuta 2011

Chilinen broileri-pastasalaatti

Tässä eräs muunnos usein tehdystä broilerisalaatista. Chilillä saa mukavasti makua, jota taas tasapainottaa tuoreet vihannekset ja viinirypäleet.


Ainekset (4 annosta):
  • 500 g broilerin rintafileetä
  • suolaa
  • pippuria
  • chilirouhetta
  • voita
  • öljyä
  • 100 g pastaa
  • kerä makeaa frisée-salaattia
  • 250 g miniluumutomaatteja
  • 100 g emmental-juustoa
  • 200 g viinirypäleitä
  • puolikas purkki aurinkokuivattuja tomaatteja
  • puolikas purkki oliiveja

Valmistusohjeet:
  1. Paista pasta ohjeen mukaan ja valuta kylmän veden alla.
  2. Paloittele broilerin rintafilee ja mausta voimakkaasti. Paista voiöljysekoituksessa. Anna jäähtyä.
  3. Pilko loput ainesosat pienemmäksi. Sekoita kaikki ainekset salaattilkulhoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...