Tässä eräs muunnos usein tehdystä broilerisalaatista. Chilillä saa mukavasti makua, jota taas tasapainottaa tuoreet vihannekset ja viinirypäleet.
Ainekset (4 annosta):
- 500 g broilerin rintafileetä
- suolaa
- pippuria
- chilirouhetta
- voita
- öljyä
- 100 g pastaa
- kerä makeaa frisée-salaattia
- 250 g miniluumutomaatteja
- 100 g emmental-juustoa
- 200 g viinirypäleitä
- puolikas purkki aurinkokuivattuja tomaatteja
- puolikas purkki oliiveja
Valmistusohjeet:
- Paista pasta ohjeen mukaan ja valuta kylmän veden alla.
- Paloittele broilerin rintafilee ja mausta voimakkaasti. Paista voiöljysekoituksessa. Anna jäähtyä.
- Pilko loput ainesosat pienemmäksi. Sekoita kaikki ainekset salaattilkulhoon.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti