Ainekset:
- 170 g jokirapua
- 1 ruukku jääsalaattia
- 1 kurkku
- 2 salottisipulia
- kourallinen tuoretta korianteria
- 100 g majoneesia
- suolaa
- mustapippuria
- 2 limeä
- 2 rkl wasabia
- 2 rkl ruokosokeria
- Purista limen mehu kattilaan ja lisää sekaan wasabi. Kuumenna ja lisää sekaan vielä ruokosokeri. Anna jäähtyä.
- Silppua jääsalaatti. Kuori kurkku ja poista keskeltä siemenet. Paloittele. Kuori ja hienonna salottisipulit. Sekoita ainekset salaattikulhossa. Lisää sekaan silputtu korianteri ja wasabikastike. Sekoita.
- Mausta majoneesi suolalla ja pippurilla ja sekoita muun salaatin kanssa. Anna viilentyä jääkaapissa tunnin ajan.
- Lisää ennen tarjoilua jokiravut salaattiannosten päälle ja tarjoile viileänä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti